IJzersterk Merk Academy

Cursussen, trajecten en gratis downloads!

Over de academy

Een plek waar je terecht kunt om jouw merk uit te bouwen tot een ijzersterk merk. Dat is het doel van dit platform.

Alles altijd maar uitbesteden is helemaal niet nodig, soms werkt het beter als jij zelf de touwtjes in handen houdt. Op die manier kun je dicht bij jezelf blijven én de kosten laag houden!

Dit platform is ontwikkelt speciaal voor vrouwelijke ondernemers. Zodat we elkaar kunnen versterken, van elkaar kunnen leren en onze krachten kunnen bundelen!

Laat ons weten als jij vragen of opmerkingen heb, natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een leuk gesprek of kennismaking!

Maak kennis met Michelle

Ik maak graag mijn eigen regels, doe het net even wat anders als de rest en volg vooral graag mijn hart.

Na een lange en vooral prachtige reis in Mexico besefte ik iets wat ik stiekem al heel lang wist, ik was niet gelukkig met wat ik deed. Ondanks mijn toffe functie met veel mogelijkheden was het niet de juiste plek voor mij. Na mijn reis besloot ik dan ook hals over kop mijn ontslag in te dienen, zonder plan en zonder inkomen. Het enige wat ik zeker wist was dat het nu tijd was voor mijn dromen, mijn echte dromen die ik eerst niet durfde te volgen.

Niet iedereen was het hier mee eens en ik voelde best wel wat weerstand. ‘Je hebt toch een goede baan en een goed inkomen, is het dan wel verstandig dit helemaal op te geven’ was wat ik vaak hoorde. Gelukkig hield ik voet bij stuk, ik ging nu volledig voor mijzelf. Ik wist dat het goed zou komen!

Een spannende reis met ups en downs. Ook ik twijfelde stiekem wel eens of dit de juiste keuze was maar ik wist ook dat opgeven geen optie was. Als iemand tegen mij zegt dat ik iets niet kan dan zal ik laten zien dat ik het kan, en nog veel beter dan eigenlijk de bedoeling was.

Soms lukte het en soms maakte ik fout, na fout, na fout om daarna weer succes te krijgen. Gemakkelijk is het niet geweest, een hobbelig leerproces wel! Ik denk echt dat ondernemen een never ending journey is. Vol obstakels, vol successen, vol geluksmomenten en stiekem ook vol huil- en stres buien. Maar wat ik wel zeker weet is dat het een reis is die ik nooit meer kan missen, want wat een energie haal ik hieruit!

Wat leden van de Academy zeggen

Het was echt even een totaal andere insteek van social media dan dat je dat zelf doet, waardoor je dan ook andere resultaten boekt.

Als je je online marketing wil boosten, kan ik Michelle zeker aanbevelen!
Ik heb de hashtag cursus gevolgd. Duidelijke informatie en instructies! Fijn dat er niet omheen gepraat wordt.

Kort en krachtig waardoor je ook echt een hashtag onderzoek doet en weet hoe je ze in moet zetten na de cursus.